0.3.DL FAQ & Technical Support

https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=648633

Moderators: Lead Developers, Junior Developers, Developers

User avatar
JayEast
Certified Finesser
Certified Finesser
Posts: 2792
Joined: Wed May 06, 2015 9:03 pm
Ingame name: Jaquan Breaux
Location: @ your main chick
Contact:

Re: 0.3.8 FAQ & Technical Support

Post by JayEast » Wed Nov 29, 2017 4:26 am

Badman Mike wrote:
Wed Nov 29, 2017 4:24 am
JayEast wrote:
Wed Nov 29, 2017 4:22 am
Is there so far a way to get Cleo.asi to be used/work?
A lot of people can use it after downloading all the models etc.
I'm able to launch the game after moving the cleo.asi file, already went In Game twice and it worked just fine along with my modloader since it is a .asi file for me aswell, however when I add cleo.asi back in I recieve a shit ton of opcodes while it is supposed to connect and the game crashes.

User avatar
poorlilrich
Wannabe Mafia
Wannabe Mafia
Posts: 234
Joined: Sat Jul 25, 2015 11:37 pm
Ingame name: Ronald Coke
Location: New York

Re: 0.3.8 FAQ & Technical Support

Post by poorlilrich » Wed Nov 29, 2017 5:59 am

Image

When I join the server this comes up and it stays blank till I get kicked. I have NO mods, i reinstalled and it still doesn't work.

User avatar
Milkshake
D3V1L
D3V1L
Posts: 759
Joined: Mon Feb 23, 2015 9:44 pm
Location: The Netherlands.

Re: 0.3.8 FAQ & Technical Support

Post by Milkshake » Wed Nov 29, 2017 12:29 pm

Suffering F5 crashes?

SA-MP just released RC3-4 and this should fix that little issue.
http://forum.sa-mp.com/files/038RC/sa-m ... nstall.exe

AllisonBlair
Wannabe Mafia
Wannabe Mafia
Posts: 243
Joined: Thu Jun 08, 2017 2:14 pm

Re: 0.3.8 FAQ & Technical Support

Post by AllisonBlair » Wed Nov 29, 2017 4:14 pm

My game crashes, sometimes while connecting to the server. Sometimes, during the gameplay. Sometimes, when I type '/v g'. I am not sure what the issue is.

This is my GTA SA folder, I cannot find the files you mentioned.

https://i.imgur.com/zzKCNim.png

User avatar
dead on arrival
Wannabe Don
Wannabe Don
Posts: 757
Joined: Sun Jul 21, 2013 7:30 pm

Re: 0.3.8 FAQ & Technical Support

Post by dead on arrival » Wed Nov 29, 2017 6:17 pm

Anybody else having problems with their crosshair? As soon as I updated the SAMP client and I hop onto the server my crosshair looks like this.
Spoiler: show
Image
While it's supposed to look like this.
Spoiler: show
Image
I've reinstalled my game several times logging onto the server with a clean game and still get the same fucked up outcome even with the vanilla crosshair, but it works perfectly fine on single player and on the previous SAMP client.

User avatar
Edwin_Porras
Gangster
Gangster
Posts: 78
Joined: Tue Oct 17, 2017 9:26 pm

Re: 0.3.8 FAQ & Technical Support

Post by Edwin_Porras » Wed Nov 29, 2017 6:23 pm

my fps went all the way from 60 to 5 fps after the update.

User avatar
Milkshake
D3V1L
D3V1L
Posts: 759
Joined: Mon Feb 23, 2015 9:44 pm
Location: The Netherlands.

Re: 0.3.8 FAQ & Technical Support

Post by Milkshake » Wed Nov 29, 2017 6:47 pm

icrusty wrote:
Wed Nov 29, 2017 6:17 pm
Anybody else having problems with their crosshair? As soon as I updated the SAMP client and I hop onto the server my crosshair looks like this.
Spoiler: show
Image
While it's supposed to look like this.
Spoiler: show
Image
I've reinstalled my game several times logging onto the server with a clean game and still get the same fucked up outcome even with the vanilla crosshair, but it works perfectly fine on single player and on the previous SAMP client.
It’s the widescreen fix SA:MP comes with now :/

User avatar
dead on arrival
Wannabe Don
Wannabe Don
Posts: 757
Joined: Sun Jul 21, 2013 7:30 pm

Re: 0.3.8 FAQ & Technical Support

Post by dead on arrival » Wed Nov 29, 2017 6:56 pm

Milkshake wrote:
Wed Nov 29, 2017 6:47 pm
icrusty wrote:
Wed Nov 29, 2017 6:17 pm
Anybody else having problems with their crosshair? As soon as I updated the SAMP client and I hop onto the server my crosshair looks like this.
Spoiler: show
Image
While it's supposed to look like this.
Spoiler: show
Image
I've reinstalled my game several times logging onto the server with a clean game and still get the same fucked up outcome even with the vanilla crosshair, but it works perfectly fine on single player and on the previous SAMP client.
It’s the widescreen fix SA:MP comes with now :/
So I'm pretty much fucked or is there a way around this?

User avatar
Milkshake
D3V1L
D3V1L
Posts: 759
Joined: Mon Feb 23, 2015 9:44 pm
Location: The Netherlands.

Re: 0.3.8 FAQ & Technical Support

Post by Milkshake » Wed Nov 29, 2017 7:09 pm

Pretty much. Haven’t found something to disable it either :/

User avatar
dead on arrival
Wannabe Don
Wannabe Don
Posts: 757
Joined: Sun Jul 21, 2013 7:30 pm

Re: 0.3.8 FAQ & Technical Support

Post by dead on arrival » Wed Nov 29, 2017 8:40 pm

Well then, thanks for the heads up though much appreciated.

AllisonBlair
Wannabe Mafia
Wannabe Mafia
Posts: 243
Joined: Thu Jun 08, 2017 2:14 pm

Re: 0.3.8 FAQ & Technical Support

Post by AllisonBlair » Wed Nov 29, 2017 9:29 pm

AllisonBlair wrote:
Wed Nov 29, 2017 4:14 pm
My game crashes, sometimes while connecting to the server. Sometimes, during the gameplay. Sometimes, when I type '/v g'. I am not sure what the issue is.

This is my GTA SA folder, I cannot find the files you mentioned.

https://i.imgur.com/zzKCNim.png

User avatar
poorlilrich
Wannabe Mafia
Wannabe Mafia
Posts: 234
Joined: Sat Jul 25, 2015 11:37 pm
Ingame name: Ronald Coke
Location: New York

Re: 0.3.8 FAQ & Technical Support

Post by poorlilrich » Thu Nov 30, 2017 1:30 am

poorlilrich wrote:
Wed Nov 29, 2017 5:59 am
Image

When I join the server this comes up and it stays blank till I get kicked. I have NO mods, i reinstalled and it still doesn't work.

I don't understand how nobody has a answer for me, that box won't go away from my screen it just stays, it literally makes no sense why my game isn't working, help plz?

User avatar
Sheriffs
Mafia
Mafia
Posts: 505
Joined: Sat Mar 23, 2013 3:20 pm
Ingame name: BIM WASHINGTON

Re: 0.3.8 FAQ & Technical Support

Post by Sheriffs » Sat Dec 02, 2017 10:33 pm

I installed a clean GTA, I've removed the two modifcations I installed, I don't use modloader - it still crashes. I really don't get it, why's it "too large"?
Kimberley Washington - Crenshaw Mafia
Daniel Keenan - The Keenan-Kirwan Organisation
Image

User avatar
Orren_Diamond
Mafia
Mafia
Posts: 676
Joined: Mon Jun 30, 2014 7:40 pm

Re: 0.3.8 FAQ & Technical Support

Post by Orren_Diamond » Sun Dec 03, 2017 12:15 am

What's the error message? FrameNod was too large? If yes, hit ingame options and swtich your framelimiter or something like that to off. I had the same bug two days ago.

User avatar
Doofie.
Future Go Hard
Future Go Hard
Posts: 1847
Joined: Tue Jun 29, 2010 6:18 pm
Ingame name: 60S BANGA S.LO
Location: Netherlands, Rotterdam

Re: 0.3.8 FAQ & Technical Support

Post by Doofie. » Mon Dec 04, 2017 5:53 am

Models wont install!

Image

FORMER CHARACTERS

Travis Brooks - Ryder Blocc Families
Nelson Gutierrez - Brown Pride Locos 21612
Pasqual Delfuego - Varrio el Corona
Anthony Ruelas - Corona Varrio Locotes
Lexington Grant Idlewood Mafia Crips

Post Reply

Return to “SA-MP 0.3.DL”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users