Page 4 of 4

Re: 0.3.8 FAQ & Technical Support

Posted: Mon Jan 08, 2018 11:39 pm
by Finch
I've got an issue with player models walking. The walking is very jittery and people are somewhat moonwalking around.

Re: 0.3.8 FAQ & Technical Support

Posted: Wed Jan 10, 2018 9:59 pm
by Donald_Scarpa
Q: "SA-MP FrameNode was too large. Must quit"
A: Remove vehicle modifications from your modloader folder.
In the past, the way I installed my modifications was with the Spark and IMG Tool methods. I transitioned to modloader. I've got a few vehicle modifications that seem to be the cause of me crashing continuously, how do I remove them?

I've already re-installed GTA, the modifications are still there. Not sure why.

Re: 0.3.8 FAQ & Technical Support

Posted: Wed Jan 10, 2018 10:02 pm
by Dropper
Donald_Scarpa wrote:
Wed Jan 10, 2018 9:59 pm
Q: "SA-MP FrameNode was too large. Must quit"
A: Remove vehicle modifications from your modloader folder.
In the past, the way I installed my modifications was with the Spark and IMG Tool methods. I transitioned to modloader. I've got a few vehicle modifications that seem to be the cause of me crashing continuously, how do I remove them?

I've already re-installed GTA, the modifications are still there. Not sure why.
Make sure you press on this button and set your directory to the new one, if any. That's usually the issue if you're on a fresh GTA and you still somehow have old mods.

Image

Re: 0.3.8 FAQ & Technical Support

Posted: Sat Jan 13, 2018 7:41 pm
by Genessis
edit : problem solved

Re: 0.3.8 FAQ & Technical Support

Posted: Sat Jan 13, 2018 11:21 pm
by Spach
I removed my modloader and cleo.asi and my game finally launches, but I get fps stutter and really low fps at the range of 20-30. How can I fix this?

Re: 0.3.8 FAQ & Technical Support

Posted: Sun Jan 14, 2018 1:10 am
by AceS|
Every single time someone crashes a car (and damages and shit). It instantly gives me opcodes and crashes my game. Anyone know why?

It happens with unmodded cars too. I've had my carmods/sound mods since like 2013 no problem. It just started happening when 0.3.8 was released

Re: 0.3.DL FAQ & Technical Support

Posted: Sat Dec 29, 2018 9:21 pm
by McCar7thy
Hi, I'm wondering if anyone could help me.

I'm playing SAMP on a MacBook Pro and I have encountered an issue when trying to log in to register my application for my character and it appears to be just LSRP that I have issues on. The issue doesn't appear on any other 0.3.DL server or even 0.3.7 servers.

When I load into the server, it says "DownloadRedirect: Can't open temp file for writing!" and shows a box which states 'Updating Models', with subheadings of 'Type', 'ID' and 'Progress'.

Has anyone seen this issue before? And if so, is there a work around for it? As I say, I'm on a MacBook so the fix probably isn't as easy as it would be on Windows.

Many thanks.

Re: 0.3.DL FAQ & Technical Support

Posted: Sun Dec 30, 2018 2:29 am
by Rico Kilo
McCar7thy wrote:
Sat Dec 29, 2018 9:21 pm
Hi, I'm wondering if anyone could help me.

I'm playing SAMP on a MacBook Pro and I have encountered an issue when trying to log in to register my application for my character and it appears to be just LSRP that I have issues on. The issue doesn't appear on any other 0.3.DL server or even 0.3.7 servers.

When I load into the server, it says "DownloadRedirect: Can't open temp file for writing!" and shows a box which states 'Updating Models', with subheadings of 'Type', 'ID' and 'Progress'.

Has anyone seen this issue before? And if so, is there a work around for it? As I say, I'm on a MacBook so the fix probably isn't as easy as it would be on Windows.

Many thanks.
You can find a fix for it here: https://forum.ls-rp.io/viewtopic.php?f=64&t=663009

Re: 0.3.DL FAQ & Technical Support

Posted: Wed Mar 06, 2019 7:09 pm
by Muchus1000
Badman Mike wrote:
Tue Nov 28, 2017 1:48 am
Q: "SA-MP FrameNode was too large. Must quit"
A: Remove vehicle modifications from your modloader folder.
I actually found what mod that cause this problem, but what I really want to know is how do i fix this problem. Not to delete/remove the mod from modloader folder. Because I really liked the mod I'm choosing.

Note: This is the modification that I'm having a problem with