SAMP Framenode name was too long (27)

Moderators: Lead Developers, Junior Developers, Developers

Locked
Yakimchuk
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Mon Jan 15, 2018 1:05 pm

SAMP Framenode name was too long (27)

Post by Yakimchuk » Tue Jan 16, 2018 3:06 am

I don't understand what else I need to do, I re-installed and installed my gta 3 times now. Tried installing a cracked version twice. My game will launch but when it connects to the server itll instantly tab me out and give me that error code.
SAMP framenode name was too long (27)
I tried installing some car mods with a IMG editor but that made it stop working. I deleted the game, tried replacing the gta3 img back to stock. I tried everything I can but it still gives me that error.

I have no modloader folder, no cleo, nothing at all. Bare bones GTA SA.

SAMP was re-installed plenty of times too............
Someone please help.

User avatar
Crystal™
Civilian
Civilian
Posts: 11
Joined: Sat Jan 06, 2018 9:31 am

Re: SAMP Framenode name was too long (27)

Post by Crystal™ » Sun Jan 28, 2018 1:16 pm

Remove all your mods.
And then download some mods that are actually needed.
It's one of your mods, happened to me aswell, it got fixed after removing not-useful mods.

Locked

Return to “Archive”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users