3D Max Exporting Bug.

All old Questions / Technical Support topics are moved here. You can search this section for an answer to a question also, if you wish.

Moderators: Game Admins, LS-RP Testers, Player Support Mods, Junior Developers, Lead Admins

Post Reply
User avatar
The Emperor
Trap God For Hire
Trap God For Hire
Posts: 2743
Joined: Mon Nov 09, 2009 11:27 pm

3D Max Exporting Bug.

Post by The Emperor » Mon Apr 15, 2019 12:23 am

If I import any skin .dff using any 3D MAX (2010,2012,2020) then export it, it ends up like this.
Ignore the missing texture, I did that purposely.

Image

Everything is rigged correctly. It's a new skin that would work if I haven't exported it from 3D Max.
Any help?

User avatar
ColossalBQ
A Tradition of Service
Posts: 5010
Joined: Wed Jul 30, 2014 6:29 pm
Location: Kosovo

Re: 3D Max Exporting Bug.

Post by ColossalBQ » Mon Apr 15, 2019 11:52 am

I'd recommend you bring up a topic here or join the LSRP modders discord and get in contact with an experienced modder directly, it's the best way of getting help, message me if you want the discord group invitation link.


“What we do for ourselves dies with us. What we do for others and the world remains and is immortal.” -A. P

User avatar
The Emperor
Trap God For Hire
Trap God For Hire
Posts: 2743
Joined: Mon Nov 09, 2009 11:27 pm

Re: 3D Max Exporting Bug.

Post by The Emperor » Tue Apr 16, 2019 4:42 am

Fixed it

Image

Post Reply

Return to “Q&TS Archive”

Who is online

Users browsing this forum: Entony_Bloodheart