My lines are dark

All old Questions / Technical Support topics are moved here. You can search this section for an answer to a question also, if you wish.

Moderators: Game Admins, LS-RP Testers, Player Support Mods, Junior Developers, Lead Admins

Locked
User avatar
debaek
Wannabe Mafia
Wannabe Mafia
Posts: 285
Joined: Sun Jun 16, 2019 7:33 pm
Ingame name: Zvio

My lines are dark

Post by debaek » Fri Nov 08, 2019 7:55 am

Hey.

Recently my game started weirding out, therenis sort of black shadow behind my lines which I can’t find a fix for. Would be in debt if you can hook me up with solution. You can check my screens to get what I’m saying.
Zvio - Krasnvoskaya OPG - Georgian

brigada#8269

User avatar
madamChloe
Downtown Towing Los Santos
Downtown Towing Los Santos
Posts: 315
Joined: Sun Jul 30, 2017 7:13 pm
Ingame name: anthony chambers

Re: My lines are dark

Post by madamChloe » Fri Nov 08, 2019 9:46 am

Press F7 twice?
Downtown Towing Los Santos
On speed-dial at (000) 173-3956
Firefighter Anthony Chambers
Field Training Officer
Senior Community Liaison Officer
Firefighter Recruitment Officer

User avatar
debaek
Wannabe Mafia
Wannabe Mafia
Posts: 285
Joined: Sun Jun 16, 2019 7:33 pm
Ingame name: Zvio

Re: My lines are dark

Post by debaek » Fri Nov 08, 2019 1:43 pm

madamChloe wrote:
Fri Nov 08, 2019 9:46 am
Press F7 twice?
Nop
Zvio - Krasnvoskaya OPG - Georgian

brigada#8269

User avatar
Biskit
Sugar Daddy
Sugar Daddy
Posts: 1259
Joined: Mon Dec 03, 2012 7:43 am

Re: My lines are dark

Post by Biskit » Fri Nov 08, 2019 2:49 pm

Your screenshots seem OKAY. I don't see those black lines that you are talking about. I hope you don't really mean the "stroke" option from Photoshop. if you mean that then I'd suggest using one because it looks like you are using two or three as your stroke.

Image

I'm thinking that this is most likely your issue. I recommend replacing that number three right there with a one. Tell me if it fixed your problem.

User avatar
debaek
Wannabe Mafia
Wannabe Mafia
Posts: 285
Joined: Sun Jun 16, 2019 7:33 pm
Ingame name: Zvio

Re: My lines are dark

Post by debaek » Fri Nov 08, 2019 6:15 pm

Biskit wrote:
Fri Nov 08, 2019 2:49 pm
Your screenshots seem OKAY. I don't see those black lines that you are talking about. I hope you don't really mean the "stroke" option from Photoshop. if you mean that then I'd suggest using one because it looks like you are using two or three as your stroke.

Image

I'm thinking that this is most likely your issue. I recommend replacing that number three right there with a one. Tell me if it fixed your problem.
I’m not home but I’m sure my setting is either one or two, definitely not three. Also this seems more as a game side issue not photoshop was.
Zvio - Krasnvoskaya OPG - Georgian

brigada#8269

User avatar
Kraker
Silver Member
Silver Member
Posts: 511
Joined: Thu Nov 26, 2015 2:43 pm

Re: My lines are dark

Post by Kraker » Fri Nov 08, 2019 6:28 pm

Could you post a raw in-game screenshot, please?

Without any edits.

User avatar
debaek
Wannabe Mafia
Wannabe Mafia
Posts: 285
Joined: Sun Jun 16, 2019 7:33 pm
Ingame name: Zvio

Re: My lines are dark

Post by debaek » Fri Nov 08, 2019 6:57 pm

Kraker wrote:
Fri Nov 08, 2019 6:28 pm
Could you post a raw in-game screenshot, please?

Without any edits.
Image
Image
Zvio - Krasnvoskaya OPG - Georgian

brigada#8269

User avatar
Kraker
Silver Member
Silver Member
Posts: 511
Joined: Thu Nov 26, 2015 2:43 pm

Re: My lines are dark

Post by Kraker » Fri Nov 08, 2019 7:16 pm

I compared it to my screenshots and honestly can't tell the difference.

What /fontsize and /pagesize are you on?

Also what resolution do you play on?

User avatar
debaek
Wannabe Mafia
Wannabe Mafia
Posts: 285
Joined: Sun Jun 16, 2019 7:33 pm
Ingame name: Zvio

Re: My lines are dark

Post by debaek » Fri Nov 08, 2019 7:40 pm

Kraker wrote:
Fri Nov 08, 2019 7:16 pm
I compared it to my screenshots and honestly can't tell the difference.

What /fontsize and /pagesize are you on?

Also what resolution do you play on?
Around 1360x something and -1,-2 is too much.

I might been tripping but photoshop screens do end up with a black shadow laying behind the word.
Zvio - Krasnvoskaya OPG - Georgian

brigada#8269

User avatar
Kraker
Silver Member
Silver Member
Posts: 511
Joined: Thu Nov 26, 2015 2:43 pm

Re: My lines are dark

Post by Kraker » Fri Nov 08, 2019 7:48 pm

I play on 1920 x 1080 and /fontsize -3 and to be honest I can only see just a tiny difference but not that noticeable.

Have you tried changing /fontsize and see if that makes some difference?

You might also want to try this photoshop guide that is meant for your resolution.
https://forum.ls-rp.io/viewtopic.php?t=561626

MY SCREENSHOT
Image

YOUR SCREENSHOT
Image

User avatar
debaek
Wannabe Mafia
Wannabe Mafia
Posts: 285
Joined: Sun Jun 16, 2019 7:33 pm
Ingame name: Zvio

Re: My lines are dark

Post by debaek » Sat Nov 09, 2019 3:30 am

Kraker wrote:
Fri Nov 08, 2019 7:48 pm
I play on 1920 x 1080 and /fontsize -3 and to be honest I can only see just a tiny difference but not that noticeable.

Have you tried changing /fontsize and see if that makes some difference?

You might also want to try this photoshop guide that is meant for your resolution.
https://forum.ls-rp.io/viewtopic.php?t=561626

MY SCREENSHOT
Image

YOUR SCREENSHOT
Image
Still same, I assume it's my game.
Zvio - Krasnvoskaya OPG - Georgian

brigada#8269

User avatar
Kraker
Silver Member
Silver Member
Posts: 511
Joined: Thu Nov 26, 2015 2:43 pm

Re: My lines are dark

Post by Kraker » Sat Nov 09, 2019 7:55 pm

I don't see how your game can make the outline of your text thicker.

What mods do you have installed?

Since I don't use photoshop myself, isn't there a way to lower the outline thickness of the text on photoshop?

User avatar
debaek
Wannabe Mafia
Wannabe Mafia
Posts: 285
Joined: Sun Jun 16, 2019 7:33 pm
Ingame name: Zvio

Re: My lines are dark

Post by debaek » Sun Nov 10, 2019 12:32 pm

Kraker wrote:
Sat Nov 09, 2019 7:55 pm
I don't see how your game can make the outline of your text thicker.

What mods do you have installed?

Since I don't use photoshop myself, isn't there a way to lower the outline thickness of the text on photoshop?
I’m not PS expert myself only use it for SAMP but can’t figure out whats the issue. I have had skin mods, nothing else.

I fixed it, re-installed PS. Thanks for helping out.
Zvio - Krasnvoskaya OPG - Georgian

brigada#8269

Locked

Return to “Q&TS Archive”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users